FAQ

Τι είναι το BETTIPS;
Το BETTIPS είναι ένας ιστότοπος αθλητικών προγνωστικών που αποτελείται από ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του στοιχήματος και των αθλημάτων.

Γιατί να προτιμήσω το BETTIPS ανάμεσα σε παρόμοιες σελίδες;
Δεν δίνουμε άπλετα παιχνίδια αφήνοντάς τα στην επιλογή του καθενός, σας δίνουμε συγκεκριμένα παιχνίδια, συγκεκριμένα συστήματα, επιλογές χωρίς μεγάλο ρίσκο και το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα του BETTIPS ποντάρει τα προτεινόμενα παιχνίδια οπότε και για εμάς το ταμείο είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επίσης το BETTIPS ανανεώνεται καθημερινά κρατώντας αναλυτικό ιστορικό αποτελεσμάτων, παρέχει ενημερωτικές ειδοποιήσεις στους χρήστες, έχει μεγάλη βάση δεδομένων και στατιστικών αγώνων και παρέχει ασφάλεια πληρωμών.

Τι συνδρομές υπάρχουν;
Υπάρχουν δύο επιλογές συνδρομών, 6μηνη και 12μηνη.

Γιατί δεν υπάρχει μηνιαία συνδρομή;
Όπως ίσως θα γνωρίζετε και συμβαίνει πολύ συχνά και στον αθλητισμό, μία ομάδα μπορεί να βρεθεί πίσω στη βαθμολογία, να έχει 1-2 ατυχίες μέσα σε ένα μήνα αλλά στο τέλος να καταφέρει να στεφθεί πρωταθλήτρια. Έτσι λοιπόν και εμείς θέλουμε να βρίσκεστε μαζί μας σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας και όχι σε μεμονωμένα γεγονότα που δεν θα αντιπροσωπεύουν τη πραγματική εικόνα.

Τι κάνω αν έχω πρόβλημα με την συνδρομή μου;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του BETTIPS μέσω του email μας που θα βρείτε στην ενότητα επικοινωνία.

Ποιους τρόπους πληρωμής έχετε;
Οι μέθοδοι πληρωμής είναι:
● Paypal (λογαριασμός)
● Paypal (πιστωτική/χρεωστική κάρτα)
● Τραπεζική Κατάθεση (ΙΒΑΝ)
● Revolut

Ποια ταμεία υπάρχουν στο site; Πείτε μας κάποιες πληροφορίες γι’ αυτά.
Έχουμε δυο ειδών ταμεία, το ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ και το ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ.
Το ΜΗΝΙΑΙΟ είναι ένα ταμείο προτάσεων με μικρές αποδόσεις δίχως μονάδες (αφήνοντας αυτή την επιλογή στα μέλη μας), αλλά η πορεία του βαθμολογείται με (%) ποσοστό επιτυχίας κάθε μήνα, όπως κι όλη η πορεία του μέσα στη σεζόν (όπως μας το ζητήσατε από τότε που ξεκινήσαμε), το ΕΤΗΣΙΟ είναι καθαρά ταμείο διαχείρισης μπάνκας με πολύ πιο “safe” χαμηλές αποδόσεις για “δυνατές επενδύσεις”.
Η χρονική διάρκεια των ταμείων μας είναι σχεδόν ίδια, ξεκινάνε και τα δυο τον Αύγουστο, με την έναρξη των πρωταθλημάτων και λήγουν, το μεν ΜΗΝΙΑΙΟ με τον τελικό του Champions League (εκτός αν ακολουθεί κάποια διεθνή διοργάνωση π.χ Euro, Μουντιάλ κλπ), το δε ΕΤΗΣΙΟ τέλη Ιουλίου, πάντα με σωστή αναζήτηση, γνωρίζοντας ότι οι επιλογές τότε είναι ελάχιστες.

Μπορώ να έχω άποψη για το πως πάνε τα ταμεία σας;
Βεβαίως, τα ταμεία μας ενημερώνονται καθημερινά για να παρακολουθείται την ροή τους, στο ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ στο τέλος του κάθε μήνα δίνεται ο απολογισμός επιτυχίας του και η μέχρι τότε γενική πορεία της σεζόν και στο ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ θα μπορείτε να βλέπετε τις +/- μονάδες στο τρέχον ταμείο της ημέρας.

Μπορώ να δω παλαιότερο ιστορικό προτάσεων των ταμείων του BETTIPS;
Ναι, μπορείτε να επισκεφθείτε μέσα από την ιστοσελίδα τα ταμεία μας ΜΗΝΙΑΙΟ κι ΕΤΗΣΙΟ και να δείτε όλο το ιστορικό από την έναρξη του BETTIPS μέχρι και σήμερα.

Έγινα μέλος στη μέση της σεζόν, μπορώ να ακολουθήσω τα ταμεία;
Φυσικά μπορείτε, δεν είναι υποχρεωτικό να ξεκινήσει κάποιος από την αρχή της σεζόν.

Τι είδους προγνωστικά δίνετε; 
Η βάση μας είναι το ποδόσφαιρο, δίνουμε σημεία ομάδων, διπλές ευκαιρίες, επιλογές σε over/under, bet builder, combo κ.α, επίσης αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον δίνουμε μπάσκετ και τένις, όλα αυτά είτε σε μονά αποδεκτά, 2αδες και 3αδες.

Τα προγνωστικά που δίνονται είναι από “στημένα” παιχνίδια;
Όχι, είναι καθαρές εκτιμήσεις της ομάδας του BETTIPS με βάση την εμπειρία, την στατιστική και την ανάλυση. Για όσους διαφημίζουν ότι γνωρίζουν “στημένα” παιχνίδια αναρωτηθείτε γιατί να θέλουν να “μοιραστούν το μυστικό” τους με άλλους.

Με ποιον τρόπο ενημερώνομαι για τα προγνωστικά;
Εφόσον ενεργοποιηθεί η συνδρομή, ο χρήστης λαμβάνει τα προγνωστικά μέσω του email που μας έχει δώσει.

Πόσο συχνά θα λαμβάνω email με τις προτάσεις του BETTIPS;
Σε τακτική βάση, σχεδόν καθημερινά. Αποφεύγουμε μόνο τις ημέρες που υπάρχουν άγνωστα πρωταθλήματα ή όταν υπάρχει μεγάλο ρίσκο που δεν αξίζει να ποντάρουμε.

Τι ώρα περίπου θα έρχονται, στο email μου, οι προτάσεις του BETTIPS;
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα, οι προτάσεις στέλνονται όταν έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία επιλογής των αγώνων από την ομάδα του BETTIPS, σίγουρα αρκετές ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα, π.χ τις καθημερινές που οι αγώνες είναι από το απόγευμα και μετά στέλνονται το μεσημέρι, ενώ το Σ/Κ αρκετά νωρίτερα.

Παρέχει το BETTIPS προτάσεις για live στοιχήματα;
Καθώς σε ένα live παιχνίδι όλα μπορούν να συμβούν και να αλλάξουν, είναι στα μελλοντικά πλάνα του BETTIPS να εντάξει live στοιχήματα

Το BETTIPS θα με ενημερώσει για ενδεχόμενο cashout ενός αγώνα;
Το cashout είναι καθαρά προσωπική απόφαση του κάθε παίκτη, αν και πότε θα κάνει χρήση του. Παρόλα αυτά αρκετοί έχουν υιοθετήσει τη επιλογή του cashout όπου και προτείνεται καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα πιο άμεσο και σίγουρο κέρδος ή να σώσετε μέρος του κεφαλαίου σας σε ενδεχόμενο απώλειας.
Εμείς στο ιστορικό των αποτελεσμάτων μας λαμβάνουμε υπόψη το cashout όταν βρισκόμαστε σε κερδοφορία – διαβάστε τη προτεινόμενη τακτική μας σε κάθε πρόταση εδώ

Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας αν δεν καταλαβαίνω κάτι στο mail που μου στείλατε;
Ναι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για διευκρινίσεις ή περαιτέρω εξηγήσεις απαντώντας σε οποιοδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς.

Μπορώ να μοιραστώ τις πληροφορίες που μου στέλνετε με άλλους;
Όχι, δεν επιτρέπετε η οποιαδήποτε αναδημοσίευση και αποστολή πληροφοριών που λαμβάνετε από το BETTIPS προς τρίτους, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση ακύρωση της συνδρομής σας.

Επιθυμώ να συστήσω το BETTIPS σε κόσμο για να εγγραφούν, θα έχω κάποιο όφελος;
Θέλουμε η παρέα του BETTIPS να μεγαλώνει συνέχεια κι εκτιμάμε το ενδιαφέρον σας που θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτό και σας επιβραβεύουμε για όσες εγγραφές συστήνετε.
Για περισσότερες πληροφορίες από την ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στείλτε μας μήνυμα με θέμα «ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ»

Έχω κάνει συνδρομή αλλά δεν έχω λάβει κάποιο mail, γιατί;
Ελέγξτε στο email σας τον φάκελο των spam, καθώς υπάρχει πιθανότητα εσφαλμένα το email μας να κατέληξε εκεί λόγω ίσως του μεγάλου όγκου emails που στέλνουμε.

Πρέπει να ξεκινήσω με τις μονάδες που αναφέρονται στο ΕΤΗΣΙΟ ταμείο;
Εννοείται πως όχι, αυτές είναι ενδεικτικές μονάδες για να ξεκινήσει το εν λόγω ταμείο, οι δικές σας αρχικές μονάδες θα είναι ανάλογα με τις δυνατότητές σας.

Δε μπορώ να ακολουθήσω τις μονάδες που δίνετε στις προτάσεις, τι να κάνω;
Όπως προαναφέρθηκε, οι μονάδες του ταμείου είναι ενδεικτικές, οι δικές σας θα πάνε ανάλογα με τις δυνατότητές σας.
Το ξεκίνημα και το ποντάρισμα αφορά καθαρά τον κάθε έναν προσωπικά, όλοι μπορούν να ξεκινήσουν και να ακολουθήσουν τις προτάσεις μας, άσχετα από το τι μονάδες θα προτείνονται από το BETTIPS.

Πρέπει να ακολουθήσω τα προτεινόμενα σημεία όπως τα δίνεται;
Αν το επιθυμείτε μπορείτε, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό, η τελική απόφαση είναι πάντα δική σας, μπορείτε να συνδυάσετε τις επιλογές μας όπως εσείς θέλετε και σας προτείνουμε να κάνετε και την δική σας έρευνα.

Θα έχω σίγουρη επιτυχία αν ακολουθήσω τις προτάσεις του BETTIPS;
Παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές με βάση την ανάλυση, τα δεδομένα και τα στατιστικά, αλλά καμία ανάλυση, κανένα στατιστικό, καμία πληροφορία δεν κάνουν ποτέ έναν αγώνα “άχαστο”, οπότε, όχι δεν υπάρχει σίγουρη επιτυχία.

Στις προτάσεις σας οι αποδόσεις που δίνετε δεν συμβαδίζουν με αυτές που βρήκα, γιατί;
Οι αποδόσεις την ώρα που στάλθηκαν ήταν με τον μέσο όρο των νόμιμων εταιριών στην Ελλάδα και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

Μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων για ένα χαμένο στοίχημα με βάση μιας πρότασης από το BETTIPS;
Όχι, το BETTIPS δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες που προκύπτουν από στοιχήματα που βασίζονται στις προτάσεις του, η τελική αποδοχή των προτάσεων είναι πάντα δική σας.

Μπορώ να βάλω στοιχήματα μέσω του BETTIPS;
Όχι, το BETTIPS δεν είναι εταιρία αθλητικών στοιχημάτων και δεν μπορείτε να τοποθετήσετε στοιχήματα ή να καταθέσετε χρήματα μαζί μας.

Θα μου παρέχει το BETTIPS λογαριασμό στοιχήματος ή πορτοφόλι;
Όχι, το BETTIPS δεν παρέχει λογαριασμούς στοιχημάτων ή πορτοφόλια.

Θα μου παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος και προσφορές εταιριών;
Όχι, το BETTIPS δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με αποδόσεις στοιχημάτων ή προσφορές, ούτε προτείνει κάποια στοιχηματική εταιρία.

Διαθέτει το BETTIPS εφαρμογή για κινητά;
Όχι, το BETTIPS δεν διαθέτει επί του παρόντος εφαρμογή για κινητά.

Μπορώ να διαγραφώ από την λίστα των mail σας όταν λήξει η συνδρομή μου;
Ναι, μπορείτε να διαγραφείτε από το BETTIPS ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο “διαγραφή” στο κάτω μέρος οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς.

Θα έχω ενημέρωση – ειδοποίηση ότι λήγει η συνδρομή μου για να την ανανεώσω;
Ναι, θα σας ενημερώσουμε τουλάχιστον 15 μέρες νωρίτερα πριν την λήξη της συνδρομής σας.

Θα δοθεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου σε τρίτους;             
Όχι, το BETTIPS δεν θα δώσει ποτέ τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε τρίτους.