ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BETTIPS

Τα προγνωστικά σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Κάθε μέλος, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του Bettips.gr    

Το BETTIPS συνιστά να στοιχηματίζετε μόνο με χρήματα που έχετε την πολυτέλεια να χάσετε. Είναι σημαντικό να θέτετε όρια στοιχηματισμού και να τα τηρείτε.

ΠΟΤΕ δεν ποντάρουμε χρήματα διαθέσιμα για τις βασικές μας ανάγκες
ΠΟΤΕ δεν ρισκάρουμε χρήματα τα όποια δεν μας ανήκουν
ΠΟΤΕ δεν δανειζόμαστε χρήματα για να παίξουμε

Σκεφτείτε τον καθένα σας μεμονωμένα ως μια “εταιρία”.
Όταν μια εταιρία θέλει να επενδύσει, αφιερώνει ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο, κάνει την έρευνά της και καταστρώνει ένα επενδυτικό σχέδιο, στόχος της είναι μακροχρόνια η επένδυσή της να της φέρει κέρδος.
Έτσι και ο παίκτης “εταιρία” όταν αφιερώνει ένα κεφάλαιο (που δε θα του ζημιώσει την καθημερινότητά του), θα πρέπει να κάνει την έρευνά του, να αποφασίσει ποιο θα είναι το πλάνο στο επενδυτικό του σχέδιο, ώστε μακροχρόνια η επένδυσή του να του φέρει κέρδος.

Να κρατάτε αρχείο με τα στοιχήματα που έχετε παίξει, θα σας βοηθήσει σημαντικά στη διαχείριση του κεφαλαίου σας.
Εκτός από τον έλεγχο των χρημάτων, θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για τα δυνατά κι αδύναμα σημεία σας, ποιες ομάδες ή πρωταθλήματα σας πηγαίνουν και ποιες επιλογές αποδίδουν καλύτερα για εσάς.

 Δεν παίζουμε ποτέ για “χαβαλέ”…
Όταν πρόκειται για χρήματα που βγαίνουν από την τσέπη μας επενδύουμε πάντα με γνώμονα το κέρδος και το αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά

– Δεν ποντάρουμε τυφλά σε σημεία επειδή απλά έχουν καλή απόδοση
– Δεν ποντάρουμε σε πολλούς αγώνες μαζί για να ανεβάσουμε την απόδοση
– Δεν επιλέγουμε πολλά και τρελά combo σε έναν αγώνα
– Παίζουμε όταν υπάρχει κάτι που “αξίζει” κι όχι όποτε θέλουν οι μπουκ
– Δεν χρειάζεται να παίζουμε κάθε μέρα

Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να μελετήσετε τα παιχνίδια προτού στοιχηματίσετε.
Δείτε την φόρμα των ομάδων και το πως συμπεριφέρονται στα εντός / εκτός αντίστοιχα, ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα… αν η ομάδα που σας ενδιαφέρει έχει σοβαρές απουσίες, πχ αν λείπει ο πρώτος σκόρερ ή ένας μέσος βαρόμετρο ή αν έχει ελλείψεις στην άμυνα, αν ακολουθεί ένας πολύ σημαντικός αγώνας και το “μυαλό” της μπορεί να βρίσκεται εκεί ή αν ξεκουράζει παίκτες ο προπονητής, αν βαθμολογικά είναι αδιάφορη και η αντίπαλη ομάδα “καίγεται” για αποτέλεσμα, αν έχει κακή παράδοση, αν περνάει μια φάση ντεφορμέ, ακόμα και για τις καιρικές συνθήκες την ώρα του αγώνα… κλπ

Κάθε μικρή λεπτομέρεια μπορεί να παίξει το ρόλο της κι αν κάτι δεν πάει καλά μη ρίχνετε ποτέ την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές, στις ομάδες, στον διαιτητή / VAR, στον προπονητή ή στον tipster που ακολουθήσατε.
Το στοίχημα το βάλατε εσείς.

Το στοίχημα είναι ένας μαραθώνιος και δεν πρέπει να το βλέπουμε σαν ένα μέσο να προσπαθήσουμε με τη μία να βγάλουμε μια περιουσία.

Σίγουρα θα έρθουν καλές μέρες και κακές μέρες, καλοί μήνες και κακοί μήνες, το εύκολο είναι να ζητάμε το αυτονόητο, το δύσκολο είναι να έχουμε ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΙΣΤΗ και ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

Ένας σημαντικός παράγοντας στο στοίχημα είναι η υπομονή, είναι δύσκολη κι επίπονη, αλλά για να πετύχει κάποιος θα πρέπει να έχει πειθαρχία στο πλάνο και υπομονή μέχρι τον στόχο.
Σημαντικότερο ακόμα και από την υπομονή ίσως να είναι η σωστή διαχείριση κεφαλαίου, στα κέρδη όλα είναι καλά, αλλά σε περίπτωση που χαθεί κάποια επένδυση θα πρέπει η “εταιρία μας” να μπορέσει να συνεχίσει με καθαρή σκέψη, δίχως σπασμωδικές κινήσεις του τύπου “να παίξω κάτι για να ρεφάρω” (είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη), δεν επενδύουμε ποτέ με θυμό μετά από χαμένη επιλογή, περισσότερες πιθανότητες έχουμε να χάσουμε ξανά.
Τέλος για να διατηρήσουμε δυνατή την υπομονή μας και για να έχουμε σωστή κρίση στην διαχείριση του κεφαλαίου της “εταιρίας μας” θα πρέπει να έχουμε πίστη στο σχέδιο που ακολουθούμε και σιγουριά στις επενδύσεις μας.

Και να θυμάστε πάντα…
ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ